Programació dels exercicis :

En aquest taller, treballem la part inicial amb un escalfament que es durà a terme per activar la musculatura i mobilitzar les articulacions que utilitzarem en l’exercici.

Seguirem amb un treball específic on agafarà importància la mobilitat de totes les articulacions, activació muscular amb diferents tècniques, la reeducació de la marxa, millora de la estabilitat, coordinació, ritme, exercicis d’adaptació i socialització (exercici per parelles, etc…) i exercicis amb materials (Pilotes, chi ball, fit ball, etc.).

Acabarem amb un treball de relaxació guiada o tornada a la calma.

En totes les nostres classe sempre treballem la salut com a eix d’unió entre la sessió i la persona. Sempre resolem dubtes relacionats amb lesions que pateixen o els assessorem o modifiquem exercicis, dins la sessió, per tal que millorin en temes concrets.